Straffrättens europeiska och internationella dimensioner - Asp, Petter <<[VerfasserIn]>>; Suominen, Annika <<[VerfasserIn]>> (Iustus Förlag, 2022)
Straffrättens europeiska och internationella dimensioner är en lärobok som fokuserar på hur olika internationella företeelser påverkar straffrätten. Boken fokuserar framför allt på de svenska jurisdiktionsreglerna samt på hur folkrätten och EU-rätten påverkar den svenska straffrätten. Den innehåller också översiktliga beskrivningar av regler om internationellt straffprocessrättsligt samarbete samt av reglerna om internationella brott.[Bokinfo]