EU och teknologiskiftet - Bakardjieva Engelbrekt, Antonina <<[HerausgeberIn]>>; Michalski, Anna <<[HerausgeberIn]>>; Oxelheim, Lars <<[HerausgeberIn]>> (Santérus Förlag, 2020)
EU står inför ett accelererande teknologiskifte inom i stort sett alla samhällssektorer.Detta är den tjugotredje årgången av Europaperspektiv. Boken är tvärvetenskaplig och innehåller nio kapitel skrivna av forskare inom juridik, statskunskap och ekonomiska ämnen, som ur olika perspektiv analyserar hur EU kan dra nytta av teknologiskiftet